Publicitat
Esports

Visita de la consellera Budó al CN Terrassa

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Meritxell Budó, va visitar dijous a la tarda les instal·lacions del Club Natació Terrassa després d’assistir al matí a la primera reunió bilateral entre l’Ajuntament i el Govern de la Generalitat. Budó, que també és la responsable del Govern en matèria d’esports, va ser rebuda pel president del club, Jordi Martín, i els vicepresidents Cristina Rey i Joan Carles Rodríguez.

La comitiva va dur a terme una visita completa per les instal·lacions del club, les zones aquàtiques, els espais exteriors poliesportius i les sales de fitness. Posteriorment, es va desenvolupar una reunió en la qual els representants del club terrassenc li van transmetre la situació de l’entitat a nivell social, esportiu i econòmic, així com els projectes en fase de realització i algunes idees de cara al futur.

Durant la reunió, es van posar de manifest les necessitats del sector esportiu en la millora del finançament per part de l’administració catalana, tant pel que fa als clubs esportius per poder garantir el funcionament del dia a dia com per emprendre projectes d’inversions en instal·lacions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top