Publicitat
Esports

Evelyn Gómez bat el rècord de Catalunya femení en sub-15

L’aixecadora del CH Matadepera Evelyn Gómez Sosa, ha batut el rècord de Catalunya sub-15 femení en la categoria de menys de 40 quilos. Ho va fer en el decurs de la primera jornada de la Lliga Catalana individual, que es va celebrar a Molins de Rei en les categories sub-15, sub-17 i absoluta. Evelyn Gómez, de 10 anys d’edat i un pes corporal de 38,06 quilos, va fer unes marques de 34 quilos en arrencada i 40 en dos temps. El registre d’arrencada suposa el rècord català sub-15 de menys de 40 quilos. L’aixecadora del CH Matadepera va fer les mínimes per al Campionat d’Espanya sub-15 i sub-17, però no podrà participar, ja que no está permès a menors de 13 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top