Publicitat
Esports

Pagament dels ajuts de la campanya #Orgullosa

La Federació Catalana de Futbol ha iniciat el procés de repartiment dels ajuts econòmics del projecte #Orgullosa, en la tercera temporada de la campanya d’impuls del futbol i futbol sala femení català. Al llarg d’aquesta setmana, tots els clubs amb dret a percebre la subvenció coneixeran la quantitat assignada, a més de rebre el formulari per poder tramitar el cobrament del cinquanta per cent de la subvenció, que s’ingressarà al compte federatiu de l’entitat. El 50 per cent restant el percebran a final de la temporada. La campanya beneficia, en aquest curs, a un total de 13.847 federades (xifra que inclou jugadores, entrenadores i noies àrbitres com a gruix principal de llicències) i de 880 equips de futbol i futbol sala femenins. #Orgullosa destinarà més d’un milió d’euros, entre ajuts directes i indirectes, per continuar impulsant el futbol i el futbol sala femení, en una iniciativa amb el suport de la Secretaria General de l’Esport.

Engegada l’estiu de 2017, la campanya engloba quatre eixos principals d’acció: ajuts econòmics, formació, accessibilitat i visibilitat. Algunes de les accions més destacades són: subvenció del quilometratge per als clubs amb equips femenins; bonificació en la quota de la Mutualitat Catalana de Futbolistes; beques en els cursos de l’Escola Catalana d’Entrenadors; descomptes en la matrícula dels cursos del Comitè Tècnic d’Àrbitres; protocol de sortida al camp amb la bandera taronja de la campanya en tots els partits de futbol i futbol sala femenins; brodats a les mànigues amb el logotip de la campanya; organització de la Jornada de Futbol Femení; acord amb l’INEFC per promocionar el futbol femení a les escoles; reportatges a l’FCF TV; i continguts exclusius a la web.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top