Publicitat
Esports

Despenjar l’Igualada, objectiu parroquial

El San Cristobal juga aquesta tarda, a Igualada, un partit que pot començar a marcar el seu futur al campionat de Lliga. L’equip de Ca n’Anglada visita el camp d’un Igualada que en aquests moments marca la zona de descens, amb nou punts menys que el San Cristóbal. Una victòria a Les Comes situaria la diferència entre els dos equips en els 12 punts, distància que acostaria molt als egarencs al seu objectiu inicial d’evitar les dues places de descens directe. En canvi, una derrota acostaria els dos equips.

Oliver Ballabriga, entrenador del San Cristóbal, és conscient del que està en joc en aquest desplaçament. I no vol distraccions. “Seria fenomenal guanyar perquè amb 12 punts, més el “goal average”, tindríem una distància que sense ser definitiva sí seria molt difícil de recuperar per part d’ells.”

En tot cas, en el vestidor parroquial són conscients del grau de dificultat que tindrà el partit, ja que l’Igualada es juga una bona part de les seves opcions de permanència. “Ells es juguen la vida”, recorda Ballabriga. “I això fa que el partit sigui molt complicat. Nosaltres arribem amb bona dinàmica i tota la pressió és per a ells. Anem amb una mica d’avantatge, perquè tot el que sigui no perdre és bo.”

El San Cristòbal arriba amb la motxilla de la confiança ben plena després de la victòria obtinguda diumenge passat contra la Pobla de Mafumet en un partit que va confirmar la línia ascendent dels egarencs. Amb tres victòries i una derrota en les quatre darreres jornades, el San Cristóbal ha aconseguit guanyar posicions a la taula classificatòria, amb nou punts de distància amb relació al penúltim i deu sobre el cuer. A més, ha deixat per darrere Banyoles, a quatre punts, i Santfeliuenc, a dos. I ha atrapat en la puntuació el Figueres.

“Contra la Pobla vam fer, potser, el millor partit de la temporada”, admet Ballabriga. “Ara juguem amb molta més confiança. I això es trasllada al nostre joc.”

Recupera efectius
Oliver Ballabriga recupera aquesta setmana els sancionats Cristian i Eric Zárate, que no van jugar contra la Pobla de Mafumet. I també estarà a la seva disposició el davanter Jordi López, baixa per malaltia en el darrer compromís. En canvi, Juanpi encara no reapareixerà després de la seva lesió muscular. El jugador local està pràcticament recuperat però no es forçarà la seva participació. Ruy Gama és dubte per unes molèsties a l’esquena.

Les dades

Possible alineació. Adri, Carlos García, Cristian, Ricki, Óscar Sierra, Tino Mendoza, Sergi Martínez, Mario Domingo, Mario Cantí, Zárate i Tom.

Àrbitre. Enric Bureu Méndez.

Horari. Dissabte a les 6 de la tarde al camp de Les Comes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top