Publicitat
Esports

El CN Terrassa no pot rematar un gran partit

El CN Terrassa va veure com l’oportunitat de deixar molt encarrilada l’opció de lligar una de les dues primeres posicions passava per davant seu sense poder-la caçar. Els egarencs, però, van fer un pas endavant, signant un partit molt seriós i competint, lluny de casa, contra un dels millors equips de la Lliga.

El Natació va deixar fluir la seva essència natural. Va proposar un partit molt dur, defensiu i això li va permetre controlar-lo durant 39 minuts. En aquest tram de matx, els egarencs va sotmetre al Sant Boi, van controlar els temps i van anar sempre per davant en el marcador. Al descans, el CN Terrassa dominava 20 a 28. Només començar la segona part, amb una cistella de Morales, els jugadors visitants van assolir la màxima avantatge, de deu punts: 20 a 30.

Final ajustat
A partir d’aquí un parcial de 8-0 pels locals va tornar a igualar un partit que ja no marxaria d’aquesta tessitura fins als instants finals. Quan faltaven dos minuts, el marcador era de 50 a 50. Aquí, el Sant Boi va tenir més experiència, més tranquil·litat i va acabar sumant una victòria que ajusta molt la Lliga. Tot i això, el Natació va poder mantenir el "basquet-average" i per tant, guanyar aquest petit duel contra el Sant Boi. A falta de sis jornades, els egarencs segueixen depenent d’ells mateixos.

CLOTET SUZUKI SANT BOI, 58

Roncero (3), Ráfols (10), Segura (3), Burgos (5) i Frias (13), cinc inicial, Pallás (5), Llorente (7), Marín (4), Bueno (8), Ferrer i De Castro.

CN TERRASSA, 50

Company (1), Monterrubio, Quesada, Tomás (3) i Morales (12), cinc inicial, Pol Hagenaers (13), Sociats (2), Martin (2), Jan Hagenaers (10), Fuentes, Gamundi i Delgado (7).

Àrbitres. Vega i Mitjana.

Parcials. 14-14, 20-28, descans, 40-41, 58-50.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top