Publicitat
Esports

Punt d’or per a un CD Terrassa que deixa sol el cuer, Jolaseta

Just repartiment de punts al Pau Negre entre el FC Barcelona i un molt necessitat CD Terrassa. Gràcies a aquest valuós punt, el conjunt de Les Pedritxes ha deixat enrere el cuer, el Jolaseta, amb qui estava empatat a sis punts. Ara és penúltim amb set, però a cinc de distància del seu rival en aquesta tretzena jornada, el FC Barcelona.

Marc Miralles, màxim golejador de la Lliga amb 14 dianes, va obrir el marcador a cinc minuts del descans en prendre una bola als centrals. Una mínima desconnexió al darrer quart va permetre Louis Hottlet fer dos gols en un minut, però quan en faltaven cinc, de nou Marc Miralles va fer, de penal, el 2 a 2.

FC Barcelona, 2

Adrián Rafi, Donoso, Vila, Papa, Hottlet, Julià, Delàs, Andreas Rafi, Gebhardt, De Bruijn i Horn, equip inicial, Fernández, Escudé, San Martín, Elías i Roca.

CD Terrassa, 2

Carnicer, Ventayol, Castells, Avellaneda, Bosque, Jan Lara, Bach, Edu de Ignacio-Simó, Marc Lara, Marc Miralles i Enric Miralles, equip inicial, Masip, Isaac de Ignacio-Simó, Barnés, Rimbau, Roset i Calvache.

Àrbitres. Paco Vázquez i Luis Alejandro Maflá.

Gols. 0-1, m. 30, Marc Miralles; 1-1, m. 56, Louis Hottlet; 2-1, m. 57, Louis Hottlet; 2-2, m. 65, Marc Miralles de penal-córner.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top