Publicitat
Esports

Van decidir les contres

Quarta derrota de l’exercici per a l’Handbol Terrassa en la temporada de la seva estrena a la Primera Divisió Nacional, la tercera categoria de l’handbol estatal. Els homes que prepara Magí Serra van fer una molt bona primera part al pavelló municipal de Can Jofresa davant d’un dels colíders de la categoria i van arribar al descans amb el partit empatat a 17 gols, tot i que van anar sempre per darrere en el marcador. Però al segon temps, els santcugatencs van saber imposar la seva superioritat física i tècnica i van acabar guanyant per un excessiu avantatge de deu gols (25-35). Els egarencs no van saber respondre i de mica en mica la diferència es va anar fent cada vegada més gran.

Amb dos triomfs i quatre derrotes, els de Serra ocupen actualment la dotzena posició a la taula classificatòria amb els mateixos 4 punts que tenen Sant Joan Despí i Banyoles. A la part alta de la taula, l’Handbol Sant Cugat està empatat a 9 punts amb Sant Quirze, Esplugues, Granollers "B" i La Roca.

Primer avantatge
Benjamín Raya va posar per davant el conjunt terrassenc als tres minuts de partit, però la reacció dels santcugatencs va arribar en un contracop un minut més tard. La velocitat en les transicions va ser el gran actiu dels visitants, que van sorprendre reiteradament un Handbol Terrassa que va patir seriosos problemes en defensa. Fins i tot el porter Joan Costa va aconseguir dues dianes llançant de pista a pista.

L’avantatge de l’equip entrenat per l’exblaugrana Andriy Xepkin durant el primer període es va estabilitzar entre dos i tres gols. Ja al darrer minut, els egarencs es van posar dues vegades per davant, però els visitants van empatar al darrer sospir. El primer acte es va tancar amb empat a 17 gols.

Un parcial incontestable
A la segona meitat, la defensa de l’Handbol Terrassa va perdre encert i el seu atac va tenir molts problemes per entrar, tant pel centre com pels extrems. El parcial d’aquest segon període va ser de 8 a 18, uns números que van condemnar als homes de Magí Serra a una derrota previsible. Si bé al primer temps, l’equip havia sabut aguantar el rival, a la segona part els santcugatencs van fer forat ràpidament en el marcador aprofitant les seves principals armes: els contraatacs i la velocitat. Sovint, després d’un treballat atac de l’Handbol Terrassa, els visitants es plantaven davant del porter egarenc en quatre passades. Això desesperava l’equip, que veia com la diferència anava augmentant a mesura que s’esgotaven els minuts.

Al tercer minut del segon temps, Marc López, màxim anotador amb 7 dianes, posava un 18 a 17 a l’electrònic. A partir dels deu minuts, però, els visitants van començar a trencar el partit, guanyant primer de dos gols i estabilitzant després el seu avantatge en cinc dianes. Amb un Handbol Terrassa que ja no oposava resistència, la diferència va acabar essent de deu gols.

HANDBOL TERRASSA, 25

Negra, Raya (2), Cristian Serrano (3), Marc López (7), Navarro, Encinas, Ferrer (1), Guil (2), Martínez (1), Gómez (1), López, Subirana (3), Carles Serrano (5), García i Riera.

HANDBOL SANT CUGAT, 35

Costa (2), Ramírez, Salvatella, Domingo (2), Gómez, Martínez (2), Abadal (2), Aballí (1), Peracaula (6), Guillem Pallarès (3), Navarro (2), Correró (6), Jordán (7), Vaz (2) i Dídac Pallarès.

Àrbitres. Cristina Martín i Libertad Martínez. Targetes grogues al local Benjamín Raya i als visitants Guillem Pallarès.

Parcials cada 5 minuts. 1-1, 3-5, 5-7, 8-11, 12-14, 17-17, descans, 18-18, 19-21, 20-25, 22-28, 23-31, 25-35.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top