Publicitat
Esports

El major repte del CN Terrassa

Avui comença a les ciutats de Budapest i Siracusa la fase prèvia de la Champions League de waterpolo. El CN Terrassa torna a ser un dels representants espanyols en la màxima competició continental de clubs, després de la seva brillant participació de l’any passat en què va disputar la fase de grups per primer cop a la seva història. D’aquestes dues seus, amb dos subgrups cadascuna, sortiran els dos equips que competiran a la fase de grups per la qual ja hi ha deu equips classificats. Els equips que no obtinguin la classificació passaran a disputar l’Euro Cup, la segona competició europea de clubs. La Champions ha variat aquesta temporada el seu sistema de competició a conseqüència de la pandèmia de coronavirus.

A la seu de Budapest, el CN Terrassa competirà al subgrup B1. L’equip dirigit per Dídac Cobacho no debutarà fins demà, amb dos partits en la primera jornada. El primer serà a les 10 del matí contra el Sintez Kazan rus. I el segon a les 5 de la tarda contra el VK Radnicki serbi. El divendres, a les 7 de la tarda, el CN Terrassa jugarà contra el potent OSC Budapest, per tancar el dissabte a les 3 de la tarda amb l’ EN Tourcoing de França. En el B2 han quedat enquadrats Brescia, Enka Istanbul, Digi Oradea i Vouliagmeni. Els dos primers de cada subgrup jugaran el diumenge una final per decidir qui es classifica per a la fase de grups. La resta d’equips jugarà contra el rival de l’altre grup que hagi finalitzat en la seva mateixa posició per determinar la classificació final.

Curts de preparació
"No ens agafa en el millor moment", explica l’entrenador del CN Terrassa, Dídac Cobacho, en relació amb una competició que arriba en un moment especialment delicat. Els egarencs no han jugat partits de Lliga en les dues darreres setmanes i han entrenat des del tancament de les instal·lacions la setmana passada en unes condicions poc adequades, amb horaris restringits, amb franges amb llum solar i sense possibilitat de realitzar dobles sessions, a excepció dels darrers dies a Terrassa. "Estem en un grup molt fort i veurem com ens afecta tot això. Però no ens queixem, anirem a competir amb tota l’ambició."

El CN Terrassa es va desplaçar a Budapest el dilluns, després de passar les proves PCR tots els seus components. A la capital hongaresa els equips conviuen en una bombolla de seguretat que només els permet estar a l’hotel escollit pels organitzadors i desplaçar-se a la piscina per als entrenaments i els partits. "Anímicament afrontem la competició amb la màxima confiança", diu Cobacho. "Ens enfrontem a equips de molt nivell i cal que gaudim de la competició. Anem sense cap pressió i hem d’afrontar cada partit com una final, amb el desig de passar-ho bé, aprendre i seguir evolucionant. No ens podem fixar més objectius que això. Penso que és la primera vegada que anem a la Champions sense cap pressió."

L’OSC parteix com el principal favorit en el subgrup del CN Terrassa. Malgrat que ha patit algunes baixes significatives aquesta temporada, manté un bloc de primer nivell i juga a casa. Es creurà al camí del CN Terrassa en la tercera jornada, després que els egarencs hagin disputat dos partits en el seu primer dia de competició. "El calendari no ens és favorable", admet l’entrenador del CN Terrassa. "Entrarem en la competició amb una càrrega important i amb tres partits encara per endavant. Però intentarem, superar aquest obstacle de la millor manera".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top