Publicitat
Esports

“No ens ha beneficiat que el partit es trenqués a la segona part”

Xevi Molist, entrenador del Terrassa FC, entenia que el seu equip hauria pogut prendre avantatge en la primera part. "Hem jugat contra un molt bon rival. A la primera part érem mereixedors d’anar guanyant, perquè ells quasi no han fet ocasions. Però no hem pogut marcar", va comentar. "A la segona part han pressionat millor, hem rectificat i als últims minuts ells hi han tingut les seves opcions. Quan el partit es trenca ells estan més còmodes. Hauríem d’haver tingut més pausa. Dominen molt bé els partits trencats, és una de les seves grans virtuts. Nosaltres no estem tan habituats."

El tècnic terrassista es va quedar amb les lectures positives de la jornada. "Hem sumat un punt més i mantenim el primer lloc. ¿Els canvis finals? Ha estat per un tema de cames. Josu s’ha lesionat i Kilian estava molt cansat. És millor no perdre punts i mantenir el que teníem."

Quan a la igualtat que es viu a la categoria, diu que és millor aquest escenari. "Tothom va al dos mil per cent. I hi ha equips que estan sorprenent i tots els partits seran finals."

David Vilajoana, entrenador de l’Europa, va admetre que les ocasions finals l’havien fet pensar en la victòria. "Hem anat de menys a més. I el que passa al final et deixa mal regust. Hem tingut les idees més clares a la segona part i ho hem fet tot per marcar. Però cal tenir un punt de sort."

Jose Ortega, decisiu amb una aturada als darrers minuts, va dir que el resultat no era just. "Tenim la sensació de poc botí. Hem fet un gran partit i hem merescut guanyar. No és un resultat dolent, però agredolç."

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top