Publicitat
Esports

Històric primer punt per al Línia 22 Stern Motor a la màxima categoria

En els 27 partits que havia disputat el Línia 22 Stern Motor a la màxima categoria del hockey espanyol no havia aconseguit sumar cap punt. Aquesta nefasta ratxa es va trencar en el duel de la penúltima jornada d’aquesta primera volta davant del Giner de los Ríos, l’altre equip que acaba de pujar a la Divisió d’Honor. Els dos darrers classificats van signar taules en el duel celebrat dissabte a l’Estadi Municipal Martí Colomer. Tot i tenir un punt, el conjunt que prepara Fernando Consul es manté com a cuer de la lliga de Divisió d’Honor masculina, a quatre punts de distància dels valencians, amb qui van empatar.

Ambdós equips eren ben conscients del molt que es jugaven en aquesta penúltima jornada de la primera volta. Als deu minuts, Saúl Esteve va inaugurar l’electrònic en batre Albert Pineda de penal-córner. Al tercer període, els de Consul van atacar amb major insistència i van establir l’empat a un gol definitiu gràcies a un gol de Pau Broto. Tot i que hi va haver oportunitats, el marcador ja no es va moure en el darrer quart.

LÍNIA 22 STERN MOTOR, 1

Pineda, Consul, Elías, De Miguel, Gibert, Bel, Bernechea, Grau, Ferrero, Pérez i Galy, equip inicial, Rodríguez, Contreras, Robles, Broto, Sánchez i Torres.

GINER DE LOS RÍOS, 1

Casaña, Saúl Esteve, Montoro, Olivares, Montero, Luis Perea, Pitarch, Soler, Dalrymple i Álvaro Esteve, equip inicial, Valcárcel-Resalt, Valverde, Antonio Perea, Varea, Martínez i Pallardó.

Àrbitres. Sandra Adell i Guillem Ramal.

Gols. 0-1, minut 10, Saúl Esteve de penal-córner; 1-1, minut 44, Pau Broto.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top