Publicitat
Esports

El darrer derbi

Aquest cap de setmana s’acaba la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor masculina de hockey. Els quatre equips terrassencs jugaran avui . El camp Josep Marquès acollirà a partir de la una del migdia el derbi entre l’Atlètic Terrassa i el CD Terrassa. A dos quarts de quatre de la tarda, el Club Egara, colíder, rebrà al Pla del Bon Aire el FC Barcelona. Tant Atlètic com Egara estan ja classificats per a disputar la Copa del Rei entre el divendres i el diumenge de la setmana vinent a València. Molt complicat ho té el CD Terrassa, que necessita guanyar el derbi o esperar altres resultats. Pel que fa al Línia 22 Stern Motor, tancarà la primera volta rebent avui a les quatre al Martí Colomer el líder de la competició, un Club de Campo que surt com a clar favorit.

L’Atlètic sembla tenir-ho tot a favor per imposar-se aquest migdia al CD Terrassa en el duel previ a la Copa del Rei que se sortejarà dilluns a les dotze del migdia a València. Els homes de Xero Gasol ocupen actualment la tercera posició amb 23 punts, a dos de distància dels dos primers classificats, Club de Campo i Club Egara. Marc Sallés, que es perdrà la Copa, segueix sent baixa, igual que Pepe Cunill i Joan Dalmases. A aquestes absències s’hi afegeix Pau Cunill i Pol Cabré-Verdiell. Gasol preveu un partit "complicat", ja que el CD Terrassa es jugarà avui a una sola carta les seves opcions de classificar-se per a la Copa.

El conjunt de Les Pedritxes disputarà dimarts a dos quarts d’una del migdia el seu partit ajornat davant del Giner de los Ríos valencià a Les Pedritxes. Com que el sorteig de la Copa s’haurà celebrat un dia abans, el resultat provisional d’aquest partit és de 0 a 0. Els de Ramon Rius, per tant, són vuitens amb nou punts. Si l’Atlètic els guanya, els de Les Pedritxes necessiten que que el Tenis perdi contra el Complutense i el Jolaseta no puntuï davant del Giner de los Ríos. Un escenari ben complicat.

Un repte molt complicat
Sergi Bosque, Marc Bretones i Francesc Roset s’han hagut de quedar fora de la convocatòria del CD Terrassa. Tots tres estaran a punt per al duel de dimarts davant del Giner de los Ríos. Rius recuperarà a Oriol Bach i entrarà a la llista el juvenil Joan Miró. "Sabem que jugar la Copa està complicat, però intentarem fer un bon partit per a treure quelcom de positiu. Però sabem que davant tindrem un dels millors equips de la lliga", assenyala.

Davant la visita del Barça, el Club Egara buscarà mantenir-se segon i ser cap de sèrie a la Copa. El central Josep Romeu podria tornar a l’equip, igual que Pedro Sanromà i David Aura. Qui serà baixa segura és Pau Quemada.

El Línia 22 ho tindrà molt complicat davant del líder, un Club de Campo que ha guanyat vuit dels deu partits que ha disputat. Fernando Consul ha perdut tots els argentins de la plantilla excepte el seu fill Bautista Consul. Han marxat set jugadors: Juan Francisco Ortega, Juan Facundo Bragados, Santiago Montelli, Gonzalo Sánchez, Marcos Tubio, Nicolás Gonzalo i Juan Tubio.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top