Publicitat
Esports

Dues victòries i dues mínimes paralímpiques “B” de Sarai Gascón

La nedadora terrassenca Sarai Gascón, ha obtingut dues victòries i ha signat dues mínimes paralímpiques en el decurs del Trofeu Internacional Castalia, disputat a Castelló aquest cap de setmana. Aquesta competició ha reunit competidors adaptats i vàlids en una cita clau per a l’obtenció de les mínimes olímpiques i paralímpiques.

Sarai Gascón ha guanyat les dues proves que ha nedat en aquesta convocatòria. En els 100 metres papallona, l’egarenca ha estat la guanyadora amb un registre d’1’09″88. En els 100 braça, Sarai Gascón s’ha imposat amb un registre d’1??20?71. Els dos temps signifiquen mínimes “B” per als Paralímpics de Tòquio

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top