Publicitat
Esports

Molist marxa descontent amb el rendiment global

L’entrenador del Terrassa FC, Xevi Molist, es va mostrar crític en vers el rendiment del seu equip. . "Hem regalat l’inici del partit, hem regalat el primer gol i un parell d’ocasions perquè ens fessin el 2 a 0", va dir. "Aquí has de venir i competir i jugar al dos-cents per cent perquè ells ho fan."

Molist va admetre que havien jugat al que havia volgut el Vilafranca. "Volíem un altre tipus de partit i ens han portat a jugar al que ells volien", ha analitzat el tècnic egarenc. "Ens hem d’acostumar a jugar al que nosaltres volem. Era un partit per tenir la pilota, fer els atacs llargs. Havíem treballat la seva pressió i no hem aplicat les solucions que buscàvem. Marxo empipat perquè no s’ha vist el que s’havia treballat tota la setmana." Molist va exigir als seus jugadors una reacció. "Em disgusta molt aquesta derrota, això no m’agrada. Hem de fer molt més, només així estarem més a prop de guanyar. La lliga és molt complicada i cal saber-ho. Si no afrontem cada partit com una final perdrem molts. No ens podem adormir ni desviar l’atenció."

Autocrítica
El migcampista del Terrassa FC Àlex Fernández, va fer autocrítica després de la derrota. "Marxem amb una sensació dolenta. La lectura de la primera part, sobretot, no pot ser bona perquè ens han fet el gol molt aviat i després ha arribat l’expulsió. Tenim molt a corregir i el més important és veure com sortirem d’aquesta derrota. Veníem d’una dinàmica molt bona i cal recordar totes les coses bones que hem fet."

El jugador tenia clara la raó de la derrota. "Calia venir a competir i en això ens han guanyat. El Vilafranca ens ha fet una pressió alta, s’han posat per davant i nosaltres no hem estat còmodes. Cal fer un canvi d’actitud i tenir mentalitat positiva de cara al pròxim partit. Aquest és el primer partit que perdem en molt temps i estem capacitats per capgirar la situació."

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top