Publicitat
Esports

Aparcament i nova piscina, projectes que continuen vigents

La junta directiva del CN Terrassa manté en la seva carpeta de projectes la construcció d’un aparcament a l’Àrea Olímpica i d’una nova piscina que incrementi la làmina d’aigua que gestiona l’entitat. Els dos projectes, ja exposats en el passat, semblaven haver entrat en una fase d’ajornament que podria superar-se en un futur a mitjà termini. El president de l’entitat, Jordi Martín, es va referir als dos en el decurs de l’assemblea.

En relació amb l’aparcament, el CN Terrassa ja va verbalitzar fa mesos una idea consistent en fer-lo en l’enclavament del camp de futbol de l’entitat. Es tractaria de construir una instal·lació coberta amb una capacitat de 310 places. L’estructura seria en superfície i el camp de futbol quedaria ubicat en el sostre d’aquest edifici de nova construcció. Fa unes setmanes semblava que la idea quedava suspesa després d’una reunió entre el club i l’ajuntament. "Hem recuperat la via política i l’equip de govern de l’Ajuntament està força interessat", va confessar el president, Jordi Martín. "No ens hem oblidat d’aquesta idea. Volem que es vinculi al projecte del Mundial de hockey femení."

Martín va dir també que aquesta obra seria beneficiosa per a la secció de futbol, que podria comptar amb un camp nou i una gespa artificial en millors condicions. "Estem parlant d’un aparcament d’ús compartit per als socis del club i amb clients de rotació."

Piscina coberta
Quant a la construcció d’una nova piscina coberta, s’aixecaria en l’actual ubicació del camp de futbet, amb façana a l’avinguda de l’Abat Marcet. Ja existeix un avantprojecte fet i ara el club negocia amb un patrocinador extern per poder executar el projecte tècnic. En unes setmanes podria produir-se un acord al respecte per garantir el finançament del projecte tècnic. Jordi Martín va dir als compromissaris que només es farà el projecte tècnic si es troba aportació econòmica externa. La piscina, de 34×25 metres, tindria un ús pluridisciplinari per l’activitat de la natació i el waterpolo, a més d’un ús social. Aquesta obra, segons el president, necessitaria ajut econòmic de les administracions per tirar endavant. "Estem treballant en el futur del club perquè estigui ben posicionat quan acabi aquesta crisi".

En referència a la possibilitat que el club participi en alguna proposta de gestió del centre esportiu Terrassasports, concessió que l’ajuntament rescatarà de la Fundació Privada Terrassa FC, Jordi Martín es va mostrar enigmàtic. "Seria una indiscreció parlar d’això", va dir. "El Terrassasorts és inviable tal com està concebut ara. No sé què passarà." Martín no va voler detallar més al respecte, encara que va comentar que aquest centre precisa un "canvi de concepció" i fins i tot va avançar que l’adjudicació podria no ser només per a un únic agent. "Es pot fer una unió temporal d’empreses, dividir el negoci."

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top