Publicitat
Esports

La tornada a la realitat 

El Terrassa FC torna avui a la realitat de la Lliga, el veritable objectiu de la temporada. Un cop tancat el magnífic capítol de la Copa del Rei contra el Valencia, en el qual els egarencs es van quedar a un petit pas de la gesta, el conjunt de Xevi Molist acomiada l’any en el camp del cuer del subgrup “A”, una Montañesa que només ha sumat dos punts en els vuit partits que ha disputat i que s’ha compromès seriosament el seu futur en la categoria. Més enllà dels fitxatges mediàtics realitzats en els darrers temps, l’equip barceloní necessita remuntar de forma immediata si no vol tornar a Primera Catalana.

El Terrassa afronta aquest compromís amb la incògnita de saber la penalització física que haurà deixat el partit de Copa. Molist el va afrontar amb l’equip titular i l’esforç realitzat durant els 90 minuts i la pròrroga posterior pot condicionar algunes de les decisions a prendre a l’hora de realitzar l’alineació en aquesta oportunitat. A més, cal no oblidar que el Terrassa va disputar 30 minuts amb un jugador menys, el que també va significar un sobreesforç notable davant un rival més preparat en aquest sentit.

“És indubtable que hem acumulat un esforç extra”, admet el tècnic terrassista, Xevi Molist. “No estem acostumats a jugar entre setmana i menys amb una pròrroga afegida. Però espero que els jugadors tinguin temps de recuperar-se. El fet de jugar en un camp petit, amb espais més curts, ens ajudarà. No estarem al cent per cent, però podrem competir amb garanties fins i tot amb el mateix equip que va jugar la Copa.”

Akito, dubte
El davanter japonès Akito és, inicialment, l’únic jugador que arrossega problemes del compromís amb el Valencia. Té un cop al turmell que el fa ser dubte per demà.

El gran rendiment ofert contra un rival de Primera Divisió, augmenta el nivell d’exigència als jugadors, segons Molist. “Entenc que és molt difícil jugar sempre al nivell del dimecres. Però hem vist el rendiment que poden oferir aquests jugadors. I hem de treballar perquè sigui una constant al llarg de la temporada. Ara ho hem de ratificar a la Lliga. L’ascens és una gran motivació per jugar a aquest nivell tan gran.”

La victòria assolida el dissabte passat contra la Pobla de Mafumet ha situat els terrassistes en una bona posició per tancar l’any, sempre que obtinguin un bon resultat en un escenari complicat per l’estil futbolístic del rival i les petites dimensions d’un camp que incrementa el nivell d’exigència i no s’adapta a les característiques futbolístiques dels egarencs. “La situació de la Montañesa és una arma de doble fil. Tenen bons jugadors i algun dia han de reaccionar, però esperem que no sigui contra nosaltres. Si no juguem amb intensitat, ens guanyaran. No ens podem refiar”.

Les dades

Possible alineació. Ortega, Salva, pelegrín, Mico, Lucas Viña, Castillo, Àlex Fernández, Adri Lledó, Jaume, Arranz i Josu.

Horari. Diumenge a les 12 del migdia a Nou Barris.

Àrbitre. Víctor Manuel Sánchez Rico.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top