Publicitat
Esports

Oliver Ballabriga: “El partit ha anat al revés”

Tot i la derrota, l’entrenador del San Cristóbal, Oliver Ballabriga, va marxar molt satisfet del joc i l’actitud mostrada pels seus futbolistes al Nou Sardenya. "Marxem amb una sensació estranya. El partit ha anat al revés del que estava previst. Nosaltres hem estat l’equip que ha tingut la possessió i hem dominat, però hem comès una errada de marcatge al primer gol i no hem defensat bé una pilota llarga en el segon. Són jugades que estem acostumats a defensar molt bé, però l’Europa ha sabut aprofitar-ho molt bé". El tècnic parroquial va afegir: "Hem vingut al camp de l’Europa, que és un equip d’un nivell altíssim, que sol tenir molta possessió i que costa robar-los la pilota. Nosaltres tenim altres mèrits, com saber controlar molt bé les àrees". Segons Ballabriga, el mateix matx ha sorprès al San Cristóbal: "Ens hem trobat un partit que no esperàvem. Hem tingut moltes ocasions a tres quarts de camp. Ens hem equivocat en la darrera presa de decisions. Segurament perquè no estem acostumats a tenir tanta pilota ni a haver de prendre tantes decisions. Però me’n vaig molt content. Venir al camp de l’Europa, ser millors en quan al joc i tenir la personalitat que hem tingut és quelcom molt important. És cert, però, que això no val per a res. Ells n’han tingut tres i n’han marcat dues. Me’n vaig content pel treball. Tal com hem jugat, amb una mica d’encert, hauríem pogut perfectament no empatar, sinó haver guanyat el partit".

Gols determinants
Els gols de l’Europa van arribar en moments estratègics i van fer molt de mal als de Ca n’Anglada. Així ho valorava el seu tècnic: "Ja havíem parlat que el líder, que no ha perdut encara cap partit, ens marcaria algun gol. Estàvem preparats. Tot i el seu gol, sabíem que ells es posarien nerviosos i recularien. I així ha estat. Ens ha fet molt de mal el segon gol. Fins llavors estàvem molt bé. La sensació era que manàvem i que l’Europa no se sentia còmode".

Tot i la derrota, Ballabriga valora positivament aquestes deu primeres jornades de competició: "Vam començar una mica fluixos. Després vam millorar molt en el joc, però van arribar molts empats. Al final han arribat les victòries. Avui haguéssim pogut sumar la tercera consecutiva. Però acabem l’any i gairebé la primera volta amb molt bones sensacions. Estem setens, però amb els mateixos punts que el sisè i amb opcions d’escalar posicions. Cal que no ens adormim i que seguim en la mateixa línia". Per a Ballabriga, els dos primers compromisos de l’any 2021 a Ca n’Anglada, davant de Vilafranca i Pobla Mafumet, seran fonamentals. "Els hem de treure com sigui i això ens deixarà en molt bona posició", diu.

Des de l’altra banqueta, David Vilajoana, tècnic de l’Europa, va assenyalar: "El San Cristóbal és un equip molt complicat. Podem jugar molt millor, però de vegades cal prioritzar el resultat. Hem fet de viuda negra. Hem esperat el nostre moment per a picar".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top