Publicitat
Esports

Xevi Molist: “Estàvem avisats i malgrat aixó hem regalat el partit”

Discurs dur de Xevi Molist, entrenador del Terrassa, a conseqüència de la derrota al camp de Nou Barris. "Els hem regalat el gol i moltes opcions. I quan regales pot passar el que ha passat. Sabem que no és el mateix jugar contra el Valencia que contra la Montañesa, però cada jugador ha de saber que si no s’està al 200 per cent, pots perdre amb qualsevol. No hem fet el que hem treballat durant la setmana i ha estat per falta de tensió", va dir el tècnic. El tècnic estava tan molest que fins i tot va suspendre el permís nadalenc. Després, va deixar el càstig en un entrenament per al 2 de gener, dia en el que no estava previst entrenar. "Si no fas les coses bé toca treballar. Les coses són així. No s’ha donat el 200 per cent, dons això és el que toca. El que no pot ser és que regalem el partit. Si ens guanyen, que sigui perquè són millors. El dimecres sortia tot perquè el jugador està tensat i amb ganes de fer-ho molt bé. I en aquesta ocasió no ha estat així. Estic molt empipat. Perquè estava tothom avisat."

Decepció
El defensa Sergio Castillo va admetre que la relliscada era important. "Tot el que no sigui guanyar, en una Lliga tan curta, és un pas enrere. Ens hem de refer, som el Terrassa i ens hem d’aixecar i defensar l’escut que portem."

Àlex Fernández, tampoc va buscar excuses. "Estàvem avisats de la complicació del partit. I no hem fet res per solucionar-ho. És cert que la motivació és diferent que a la Copa, no podem negar l’evidència. Però hauríem d’haver trobat aquesta motivació perquè els rivals no estan fallant. S’han fet moltíssimes errades. La sensació és molt dolenta. No hem trobat solucions per guanyar el partit."

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top