Publicitat
Esports

Una trajectòria en línia descendent

Xevi Molist deixa el Terrassa FC després d’una temporada i mitja com a màxim responsable del primer equip. Va arribar per substituir Cristian García a la banqueta i en la seva primera temporada es va quedar a un pas de l’ascens a Segona Divisió "B". En el seu segon exercici, tenia l’equip classificat en la tercera posició del seu grup, a quatre punts del primer i a un del segon. En el conjunt dels sis equips de l’hipotètic grup d’ascens, era l’últim. Després de sumar quatre victòries i un empat en l’inici del campionat, el Terrassa només havia guanyat un dels darrers quatre partits, amb un balanç de 4 punts sobre 12 possibles amb derrotes als camps de Vilafranca i Montañesa que van fer aparèixer les primeres crítiques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top