Publicitat
Esports

Llums i ombres a la Lliga 

El pròxim diumenge torna la Lliga de la Tercera Divisió de futbol. I ho farà amb novetats importants pel que fa als representants egarencs, ja que a la banqueta del Terrassa FC debutarà Juanjo García, el nou entrenador que ocupa la vacant deixada pel destituït Xevi Molist. Serà el darrer partit de la primera volta de la primera fase del campionat. El Terrassa FC tindrà com a rival al Camp Olímpic el Manresa en un duel clau per als dos equips, mentre que el San Cristóbal rebrà a Ca n’Anglada el Vilafranca amb el propòsit de sumar tres punts que li permetin consolidar les seves aspiracions d’optar a una de les sis primeres posicions.

En aquest punt del campionat, la zona d’ascens mostra un gran equilibri entre els equips que busquen les dues places directes en joc, més una tercera que sortirà d’un “play off” posterior. En el grup “A”, Europa, Vilafranca i Terrassa són els tres equips que es classificarien, a hores d’ara, pel grup d’ascens a la segona fase. Al grup “B”, Sant Andreu, Girona “B” i Cerdanyola ocupen les tres primeres posicions.

Grup d’ascens
Dels sis equips d’aquest grup d’ascens, Europa i Sant Andreu són els dos millors amb 21 i 20 punts, respectivament (es passa a la segona fase amb els punts sumats a la primera). Amb 18 punts es troben Girona “B”, Cerdanyola i Vilafranca. I amb 17, el Terrassa. Els egarencs, per tant, es troben a tres punts de la segona plaça. A més, només tenen un punt més que el Manresa, quart classificat i que podria treure els egarencs del grup d’ascens en el cas de guanyar el diumenge al Camp Olímpic.

El conjunt de Juanjo Garcia necessita recuperar terreny aviat, guanyar alçada a la classificació i reduir les distàncies actuals per no comprometre les seves aspiracions d’ascens en una temporada especialment important.

En el segon grup competiran a la segona fase els equips classificats entre la quarta i la sisena posició a la primera part del campionat. I els dos primers jugaran un “play off” amb els quatre que no puguin del primer grup per decidir una única plaça més d’ascens. En el grup “A”, Manresa (16 punts), Santfeliuenc (13) i Castelldefels (12), són els tres equips que es classificarien en aquests moments. En el grup “B”, ho farien Peralada (15), Granollers (12) i Fundació Grama (12). Per tant, Manresa i Peralada serien els equips que jugarien el “play off”.

La permanència
La resta d’equips de la Tercera Divisió, del setè a l’onzè classificat, lluitaran per evitar les cinc places de descens en joc. En el grup “A”, el San Cristóbal es troba fora d’aquestes places amb els 12 punts sumats. Empatats amb el Castelldefels, que és sisè del grup “A”, els de Ca n’Anglada tenen la possibilitat de lluitar per una sisena posició del grup que li garantiria la permanència al final de la primera fase.

Per darrere del San Cristóbal, es troben Igualada (10), Pobla de Mafumet (8), Valls (6) i Montañesa (5). En el grup “B”, aquest grup el formen Figueres (11), Horta (9), Vilassar (9), Banyoles (3) i Sants (2). El San Cristóbal seria el líder del grup per la permanència amb 4 punts sobre les places de descens.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top