Publicitat
Esports

El CP San Cristóbal enceta l’any rebent el difícil Vilafranca

El San Cristóbal va tancar l’any 2020 oferint molt bones sensacions tot i perdre per 2 a 0 al camp del líder, l’Europa. Els homes d’Oliver Ballabriga encetaran el 2021 rebent demà a les dotze del migdia al municipal de Ca n’Anglada a un Vilafranca que ocupa la segona posició amb 18 punts, a tres de distància de l’Europa, que comença el 2021 com a líder.

El de demà és el darrer partit de la primera volta per a un San Cristóbal que ocupa la setena posició amb el mateix nombre de victòries, empats i derrotes: tres. És el segon equip que menys gols ha marcat (només 6) però el quart millor en defensa. Ha encaixat només 7 gols, només superat per Europa, Terrassa FC i Manresa.

Els vilafranquins, per la seva banda, porten ja 5 victòries, 3 empats i 1 sola derrota, la que van encaixar a la segona jornada al camp de l’Europa, on van caure per 1 a 0. Tot i ser setè, el San Cristóbal té els mateixos 12 punts que un Castelldefels que ocupa el sisè lloc, que assegura la permanència abans d’accedir a la segona fase. El cinquè, el Santfeliuenc, és només un punt per sobre.

El duel és importantíssim per als interessos dels parroquials, que si guanyen se situaran a només tres punts del conjunt de la capital de l’Alt Penedès. Els vilafranquins, que tenen un acord de col·laboració amb el Lleida, disposen d’una de les plantilles més sòlides de la categoria.

Sense Zapico
La gran absència del San Cristóbal per a aquest duel que tancarà la primera volta és la del porter Samuel Zapico, que s’haurà d’estar aproximadament un mes i mig de baixa després d’haver estat operat d’una fractura a l’escafoide de la mà esquerra. El fins ara porter suplent Carles Segura assumirà la titularitat, mentre que el segon porter a partir de demà serà Pol Celaya, porter del juvenil del Jabac, filial del San Cristóbal. Es tracta de l’única baixa del conjunt egarenc. El seu entrenador, Oliver Ballabriga, destaca la importància de començar bé l’any a casa. "Sabem que les nostres opcions d’acabar entre els sis primers i salvar-nos per la via ràpida passen per ser molt forts a casa. Però el Vilafranca serà un rival complicadíssim. És un equip molt regular i compensat, que s’ha situat a dalt de tot de la classificació. Només ha perdut un de tots els partits que ha jugat", assenyala.

Bon moment de joc
Després de perdre dos dels tres primers partits de lliga, els d’Oliver Ballabriga han anat a més, encadenant tres empats i dues victòries. A la desena jornada, en el darrer partit de l’any, tot i oferir un molt bon futbol, van caure per 2 a 0 davant d’un Europa que lidera el grup amb 21 punts i encara no ha perdut cap partit. El calendari més immediat, a més, sembla propici per al San Cristóbal, que el diumenge 17 de gener tornarà a jugar com a casa rebent l’avant-penúltim, la Pobla Mafumet abans de viatjar al camp del cuer, la Montañesa. Es tracta de duels assequibles, el que dóna encara més importància als tres punts que es posaran demà en joc al municipal de Ca n’Anglada. "Hem d’intentar guanyar o com a mínim puntuar en els dos pròxims partits que tenim a casa. És fonamental per acabar la primera volta i començar la segona entre els sis primers", diu. I afegeix: "Vam acabar l’any donant una bona imatge tot i perdre i hem de seguir pas a pas en aquesta línia, tot i que sabem que no serà gens senzill", assegura Ballabriga.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top