Publicitat
Esports

El talent egarenc també és present als Països Baixos, Bèlgica i Alemanya

A banda de Xavi Arnau, cada vegada són més els terrassencs que s’aventuren a entrenar a l’estranger, tant a nivell de clubs com de seleccions. És el cas de l’exentrenador de l’equip femení de l’Atlètic Andreu Enrich, que després de jugar durant una temporada al Leuven va reprendre la tasca d’entrenador i dirigeix actualment el primer equip masculí del Mannheimer en una lliga alemanya que és una de les més competitives del continent.

Una altra de les icones del hockey terrassenc, Santi Freixa, és des de l’any 2018, l’entrenador del conjunt masculí de l’Amsterdam. Es tracta del club i la ciutat on ha fixat des de fa vuit anys la seva residència. Va jugar a la capital dels Països Baixos entre els anys 2007 i 2015.

Freixa, un producte de la pedrera de l’Atlètic, va haver d’abandonar prematurament el hockey a causa de repetides lesions als genolls. Entrenava des de la temporada 2016-2017 el conjunt femení del Kampong, també a Holanda. Des de l’any 2014, Santi Freixa forma part de l’equip tècnic de la selecció femenina holandesa, on realitzava a més les tasques de segon entrenador. Amb el conjunt "orange" va guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Río de Janeiro i es va adjudicar la Lliga Mundial del 2017.

Per la seva banda, l’exporter internacional de l’Atlètic Xavi Trenchs entrena el Leuven belga i exerceix d’entrenador de porters de la selecció masculina belga. El també extècnic anglès de l’Egara Andrew Wilson, va ser nomenat el passat octubre com a nou seleccionador femení del combinat canadenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top