Publicitat
Esports

Just repartiment de punts en un bon duel

No va poder el Jabac fer bona la victòria de la darrera jornada al camp del Gimnàstic de Tarragona. Els futbolistes que dirigeix Àlex López no van poder passar de l’empat sense gols al municipal de Can Jofresa davant d’un Huesca que va mostrar més futbol del que se li suposava, atesa la circumstància que ocupa la penúltima posició de la taula classificatòria. Després d’empatar a zero, el Jabac es manté sisè, ara amb 13 punts.

El conjunt d’Osca va jugar uns bons primers minuts i va rivalitzar en possessió de pilota amb els egarencs. El partit estava força igualar, però el Jabac va desaprofitar un parell de bones ocasions per a posar-se per davant.

A la segona part, el Jabac va sortir més fort, disposat a marcar i endur-se els tres punts. Ricard Cartaña va disposar de l’oportunitat més clara del partit a mitjan segon període, però el porter visitant Hernández va repel·lir el seu llançament. Els minuts anaven passant i el duel va esdevenir un intercanvi de cops. Els aragonesos van estavellar fins a dues pilotes al travesser en un d’aquells partits en què qualsevol hagués pogut guanyar. Diumenge a les quatre de la tarda, els terrassencs visitaran el camp del tercer classificat, el Real Zaragoza.

Jabac, 0

Pol Celaya, Marc Celaya, Carrasco, Calvo, Romoleroux, Garrido, Estruch (Soriano, minut 46), Gómez (Torres, minut 62), Solari (Pérez, minut 80), Cartaña i Guitart.

Huesca, 0

Hernández, Fernández (Raúl Periáñez, minut 80), Ramos, Anglada, Bernárdez, Lajarín, Mallor (Sola, minut 64), Jaime, Barquilla (Mallén, minut 68), Rico i Cortés.

Àrbitre. Miguel Ángel Moreno Villaécija. Va ensenyar targetes grogues al jugador local Arnau Estruch i al tècnic local Àlex López i als jugadors visitants Zebensui Ramos, Manuel Rico i Hugo Anglada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top