Publicitat
Esports

Greus lesions de Jairo Gómez i Fran Martínez

Dos dels jugadors més importants i experimentats de la plantilla de l’Handbol Terrassa hauran de passar pel quiròfan per tal de resoldre sengles lesions de genoll i es perdran el que resta de temporada. Es tracta de l’extrem dret Jairo Gómez i del central Fran Martínez, que es van lesionar en els dos darrers partits de l’any. Gómez es va trencar el 12 de desembre passat davant del Banyoles en un partit en què va anotar 14 gols, mentre que Martínez va caure a la jornada següent, el 19 de desembre, a Granollers.

Tots dos van conèixer ahir el resultat de les proves a les quals van ser sotmesos. Pateixen sengles trencaments dels lligaments encreuats anteriors del genoll, una lesió que els obligarà a romandre uns sis mesos de baixa. La temporada ha acabat definitivament per a tots dos.

Magí Serra, entrenador de l’Handbol Terrassa, lamentava així la confirmació del pitjor dels pronòstics. "Es tracta de dos jugadors de molt pes i d’una gran importància a la plantilla, tant a dins com a fora de la pista. Espero que l’equip sàpiga suplir-los", assenyalava. El tècnic té molta confiança en els jugadors joves del club i no té previst realitzar cap incorporació per substituir ni l’extrem ni el central, tot i que no descarta res. "L’equip funciona bé, però mai no es pot descartar cap fitxatge", assegura el de Cardedeu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top