Publicitat
Esports

L’Atlètic incorpora el neerlandès Johannes Mooij

Primer reforç per a una plantilla que ha perdut cinc efectius

L'exjugador de l'Amsterdam Johannes Mooij, escoltant les indicacions de Xero Gasol

L’Atlètic Terrassa ha fet pública aquest divendres la seva primera incorporació de cara a la temporada vinent. Es tracta del migcampista neerlandès Johannes Mooij, un jugador de 27 anys format a l’Amsterdam que ja va vestir la samarreta del conjunt egarenc, al que va arribar la temporada 2018-2019 i s’hi va estar una sola temporada. A l’estiu de 2019 va abandonar el club de Can Salas i ara ha pres la determinació d’acceptar una oferta per a tornar. Mooij va arribar a Can Salas el mateix any que Xero Gasol es feia càrrec de la primera plantilla de l’entitat. Es tracta d’un jugador polivalent, que pot actuar tant al mig del camp com en posicions més endarrerides. L’any 2016 va ser escollit com a millor jugador promesa de la “final-four” de l’Euro Hockey League que es va celebrar a Barcelona, on el seu Amsterdam va ser subcampió.

Mooij és la primera de les diverses incorporacions que s’esperen al conjunt de Can Salas, que ha perdut en acabar aquesta temporada fins a cinc jugadors. Jan Malgosa es retira i Sergi Enrique, Albert Beltrán, Marc Boltó i Joan Tarrés marxen a l’estranger.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Atlètic incorpora el neerlandès Johannes Mooij
To Top