Publicitat
Esports

El Terrassa, el millor equip de la fase d’ascens

Després de finalitzar la primera fase en la cinquena posició del grup d’ascens i a cinc punts del segon lloc, el Terrassa ha remuntat posicions amb el millor balanç del grup

Una acció d'Àlex Fernández en el partit del dimecres contra el Girona "B" / Alberto Tallón
Publicitat

El Terrassa FC vol confirmar aquest diumenge al camp del Girona “B” una magnífica trajectòria a la fase d’ascens. La primera fase del campionat de lliga va finalitzar amb un Terrassa dubitatiu i a cinc punts de la zona d’ascens directe. Després de caure al camp del Manresa en el darrer partit del primer tram de la competició, el futur del conjunt de Juanjo García semblava molt compromès. Però la reacció en aquesta fase ha estat espectacular, situant els egarencs a les portes de l’ascens a Segona Divisió RFEF. Els números del Terrassa en aquest tram de la temporada són els millors de la fase, superant, fins i tot, els d’un Europa que va lligar l’ascens i el títol abans de temps.

De fet, l’equip de Juanjo García és l’únic del grup que no ha sofert cap derrota en aquesta segona fase de la temporada. El seu balanç és de quatre victòries i un empat en els cinc partits que ha disputat. Els 13 punts que ha sumat superen els 12 de l’Europa. Per sota dels dos dominadors del torneig se situen Vilafranca i Girona “B”, ambdós amb 7 punts, Granollers amb 3 i Cerdanyola, amb només un punt.

El Terrassa FC no només domina quant a punts sumats en les cinc jornades disputades. També és el millor en la resta d’apartats estadístics. D’aquesta forma, s’ha convertit en el màxim golejador amb un total d’11 gols, un més que l’Europa. Més lluny es troben Girona “B” i Cerdanyola, amb 6 gols. També quan a gols encaixats, el Terrassa destaca com el millor equip de la segona fase. Jose Ortega ha rebut 4 gols en 5 partits, un menys que el Girona “B”, que és el segon equip més efectiu en aquesta parcel·la. El campió, l’Europa, ha encaixat dos gols més fins al moment.

Remuntada
Amb aquesta solidesa futbolística, el Terrassa FC ha anat remuntant posicions a la taula classificatòria fins a arribar a la darrera jornada en una posició privilegiada que li permet dependre d’ell mateix per assolir l’ascens. Quan va concloure la primera fase de la lliga, el Terrassa FC estava classificat en la cinquena posició del grup d’ascens. I la distància que el separava del segon lloc era de cinc punts. Semblava un escenari quasi decisiu, però els de Juanjo García han anat recuperant terreny de forma progressiva. I ara tenen la possibilitat de sentenciar la lliga si obtenen els tres punts en el camp del filial del Girona.

Si és així, el Terrassa abandonarà la Tercera Divisió després d’una estada d’onze temporades, disputant quatre fases d’ascens. A la temporada 13-14, va caure a la primera ronda amb el Linares; a la 16-17, també a la primera eliminatòria amb l’Ontinyent; a la 17-18 ho va fer a la segona amb el Compostela; i a la 19-20 a la final contra l’Hospitalet.

Publicitat
El Terrassa, el millor equip de la fase d’ascens
To Top