Publicitat
Esports

Espanya guanya per “shoot-outs” a Londres a Gran Bretanya

Espanya i Gran Bretanya tornen a jugar demà a les 13 hores a Londres

El central egarenc Josep Romeu, durant el matx d'aquest dissabte a Londres / FIH

La selecció espanyola masculina de hockey ha empatat aquest dissabte a dos gols davant de Gran Bretanya al Lee Valley Hockey and Tennis Centre de Londres i sha acabat imposant per 1 a 3 als “shootouts“. Els jugadors que entrena Fred Soyez han fet un molt bon primer quart en aquest darrer compromís de l’FIH Pro League. Els davanters del Club de Campo Álvaro Iglesias i Jose Basterra han situat el 0 a 2 a l’electrònic amb sengles gols als minuts 6 i 9.

Al segon quart, un penal-córner transformat per Liam Ansell ha servit als britànics per retallar distàncies. I quan el partit s’acabava, faltant 27 segons, Rupert Shipperley ha fet l’empat a dos definitiu. Els “shoot-outs” anotats pels egarencs Marc Miralles, David Alegre i Xavi Lleonart i la gran actuació de Quico Cortès als “shoot-outs” han donat el triomf a Espanya. Diumenge a les 13 hores, Gran Bretanya i Espanya tancaran la seva participació a la Pro League.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top