Publicitat
Esports

Gran Bretanya – Espanya, a la Pro League de hockey

La selecció masculina viatjarà divendres cap a Londres per tancar la Pro League 2019-2020

L'egarenc Joan Tarrés, a la dreta, en una acció ofensiva davant de la Gran Bretanya / FIH

La selecció espanyola masculina de hockey disputarà aquest cap de setmana els dos darrers partits de l’FIH Pro League corresponents a la temporada passada. El combinat que prepara Fred Soyez s’enfrontarà a Londres a la Gran Bretanya, dissabte a les 14 hores i diumenge a les 13 (hora catalana). Tots dos partits es podran seguir en diferit través del canal Eurosport 2. Totes dues seleccions han disputat deu partits. Els britànics acumulen deu punts, per set dels espanyols, que són cuers.

Majoria egarenca

Dotze dels vint jugadors convocats per Soyez són terrassencs, repartits entre l’Atlètic, el Club Egara i l’RC Polo. Es tracta d’Albert Beltrán, Marc Boltó, Marc Sallés i Joan Tarrés (Atlètic Terrassa); Quico Cortès, Marc Recasens, Josep Romeu i Pau Quemada (Club Egara); i David Alegre, Xavi Lleonart, Marc Miralles i Vicenç Ruiz (RC Polo). Els vuit internacionals restants són: Mario Garín, Ricardo Sánchez, Quique González de Castejón, Álvaro Iglesias i Jose Basterra (Club de Campo); Miki Delás (FC Barcelona); Llorenç Piera (RC Polo); i Álex Alonso (RS Tenis).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gran Bretanya – Espanya, a la Pro League de hockey
To Top