Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení debuta aquest divendres a la final a vuit de Vic

Els dos finalistes es classificaran per a una segona fase a les Illes

Plantilla del conjunt femení del CN Terrassa de bàsquet.

L’equip femení del CN Terrassa, únic nouvingut a la categoria, debutarà aquest divendres a les 20.15 hores als quarts de final de la final a vuit del Campionat d’Espanya de Primera Divisió femenina (antiga Copa Catalunya). El primer rival de les noies que prepara Jordi Sociats serà el CEJ l’Hospitalet. Si guanyen, les egarenques jugaran demà a les 18.10 (La Xarxa) la segona semifinal davant del vencedor del duel entre Roser i Igualada. La final està prevista per diumenge a les 18.05. Tots els partits es disputaran al pavelló Castell d’en Planes de la capital osonenca. Els dos finalistes d’aquesta fase hauran de jugar una final a quatre a les Illes Balears per seguir aspirant a pujar a la Lliga Femenina 2.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top