Publicitat
Esports

El CK Vallparadís es proclama campió de la Lliga

Ha guanyat per 32 a 29 el Platja d’Aro en la final disputada al pavelló de Sant Llorenç

Els components del conjunt egarenc, aixecant el trofeu de campions / FCK

El CK Vallparadís de Terrassa s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana de korfbal, després de derrotar en la final disputada al pavelló municipal de Sant Llorenç el Platja d’Aro CK per un resultat de 32-29. La competició no es va poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia. La final ha estat d’un gran nivell i ha mantingut l’interès fins al darrer moment.

El conjunt de Platja d’Aro dominava al final del primer quart per 6 a 8. Al descans s’ha arribat amb avantatge de la formació gironina per 15 a 16. El Vallparadís ha canviat la dinàmica de l’encontre en el tercer període, que ha finalitzat amb un marcador de 28 a 24 per l’equip egarenc. Els locals han gestionat bé la diferència en el quart període per aconseguir la victòria

.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CK Vallparadís es proclama campió de la Lliga
To Top