Publicitat
Esports

Jordi López i el Terrassa FC, acord total

El fins ara segon entrenador del Cornellà dirigirà el conjunt egarenc en la seva estrena a Segona RFEF

Jordi López ha estat segon entrenador del Cornellà per espai de tres temporades/ UE Cornellà

Jordi López serà l’entrenador del Terrassa FC la pròxima temporada. El club egarenc ha tancat l’acord amb el tècnic i en les pròximes hores es farà oficial. Jordi López, amb una trajectòria extensa com a jugador professional, ha estat el segon entrenador del Cornellà en les tres últimes temporades. Després de la reunió mantinguda amb el president el divendres passat, les negociacions entre les dues parts han avançat de forma positiva perquè López es faci càrrec del primer equip egarenc en la temporada de l’estrena a la Segona Divisió RFEF.

En la seva etapa com a jugador, Jordi López va passar per la pedrera del FC Barcelona i després de jugar en el Barça “B” va passar al Real Madrid on va arribar a debutar amb el primer equip. També ha vestit les samarretes de Sevilla, amb qui va guanyar la Copa de la UEFA 2006, Racing de Santander, Mallorca, Quenns Park Rangers, Swansea, VitesseOFI Creta, Hoverla Uzhgood d’Ucraina, Llagostera i Sabadell.

Fa tres temporades va arribar al Cornellà com a segon entrenador de Xavi Calm primer i després de Guillermo Fernández Romo. En aquest club ha demostrat una important qualitat tàctica i ha exercit un paper rellevant en l’equip tècnic, assumint funcions més enllà del paper de segon entrenador.

Publicitat
Jordi López i el Terrassa FC, acord total
To Top