Publicitat
Esports

El defensa David López jugarà en el San Cristóbal

El defensa egarenc de 34 anys continuarà la seva carrera a Ca n’Anglada

David López, en una acció en su etapa com a jugador del Terrassa FC / Juanma Medina - Terrassa FC

El defensa terrassenc David López jugarà la pròxima temporada en el CP San Cristóbal. L’acord entre les dues parts està tancat i permetrà el tècnic, Oliver Ballabriga, disposar d’un futbolista amb una notable experiència a la Tercera Divisió. Central i lateral esquerrà de 34 anys, David López va jugar la temporada anterior a l’Igualada, però no va finalitzar el campionat. Ha passat per clubs com Cerdanyola, Rubí, Europa, Martinenc, Sant Julià d’Andorra i Igualada. Fa uns mesos ja es va relacionar el seu futur amb el San Cristóbal. El seu fitxatge seria el primer del club parroquial, que aquesta setmana ha confirmat la renovació de Mario Cantí. 

Publicitat
El defensa David López jugarà en el San Cristóbal
To Top