Publicitat
Esports

Carla Domínguez, convocada per l’Europeu sub-20

L’atleta egarenca prendrà part en la prova dels 5.000 metres llisos

L’atleta terrassenca Carla Domínguez, de la Joventut Atlètica Sabadell, ha estat convocada per a participar en el Campionat d’Europa sub-20 que es disputarà a Tallin (Estònia) entre el 15 i el 18 de juliol. Espanya comptarà amb un equip format per 67 atletes i Carla Domínguez participarà en la prova dels 5.000 metres llisos, en la qual té la tercera marca continental amb 16’09”05.

Aquesta convocatòria li arriba després que aquest cap de setmana obtingués la medalla d’or en el Campionat d’Espanya sub-20 que es va disputar a Monzó. Ho va fer a la prova dels 3.000 metres llisos, en la que es va imposar amb una marca de 9’23”25.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Carla Domínguez, convocada per l’Europeu sub-20
To Top