Publicitat
Esports

Els “shoot outs” condemnen la selecció femenina

El partit ha estat molt equilibrat, però Espanya s’acomiada dels Jocs Olímpics

La selecció espanyola femenina de hockey marxa dels Jocs amb un diploma / COE

La selecció espanyola femenina de hockey ha caigut eliminada en el torneig olímpic dels Jocs de Tòquio. Espanya ha caigut en els “shoot outs” contra Gran Bretanya, després que el temps reglamentari acabés amb un marcador d’empat a dos. El partit ha estat molt igualat, amb una selecció espanyola que ha empatat en dues ocasions al seu rival i que ha tingut a les mans la possibilitat d’entrar a les semifinals de la competició.

L’equilibri en el joc ha quedat reflectit en un primer quart de poques oportunitats, molt respecte mutu i poques arribades a la porteria contrària. La situació més rellevant ha estat a càrrec de les britàniques, que en el minut 3 han disposat d’un penal córner que no han aprofitat.

El segon quart ha començat amb males notícies per Espanya, que en el minut 17 s’ha vist per darrere en el marcador després d’una molt bona acció personal de Hannah Martin. Tres minuts més tard, Espanya ha tornat a equilibrar el marcador. Ha estat en una acció de penal que Belén Iglesias ha rematat al fons de la porteria. Les britàniques també han llançat un penal ben defensat per les espanyoles.

Gran Bretanya ha tornat a avançar-se en el marcador en el minut 37, en un penal córner que ha rematat amb encert Grace BalsdonLucía Jiménez, en una rematada sense encert final, un penal córner sense resultats i una acció de Júlia Pons a 50 segons del final han visualitzat els intents espanyols d’obtenir l’empat.

Per darrere en el marcador, la selecció espanyola ha intensificat el seu domini en el darrer període. I en el minut 51, Berta Bonastre ha estat l’encarregada de tornar a empatar el partit, després de caçar una bola solta.

A tres minuts del final, Mari Ángeles Ruiz ha evitat el tercer gol de Gran Bretanya després d’una molt bona acció individual de Hannah Martin. Amb l’empat a dos s’ha arribat al final del temps reglamentari.

En els “shoot outs“, el paper de la portera britànica Madeleine Hinch ha estat fonamental. Ha aturat els llançaments de Clara Ycartbegoña García Gigi Oliva i Beatriz Pérez. Les britàniques han transformat dos dels seus llançaments i han aconseguit la victòria final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els “shoot outs” condemnen la selecció femenina
To Top