Publicitat
Esports

El porter Juanvi, cedit per l’Espanyol al Terrassa FC

Els de Jordi López s’enfrontaran dissabte a les 17 hores amb el Sants al municipal del Guinardó a les semifinals dels Històrics

El Terrassa FC ha arribat a un acord amb l’RCD Espanyol per a la cessió del porter de 20 anys Juan Vicente Canales, conegut futbolísticament com a Juanvi. Ahir va completar ja el seu primer entrenament amb el conjunt que prepara Jordi López. Juanvi va estar lligat set temporades al conjunt espanyolista i el darrer exercici va jugar com a cedit a l’Ourense FC.
Durant la seva etapa de futbol base va formar part de les categories inferiors de l’Espanyol. Prèviament, però, havia jugat a la Fundació Marcet (2010-2013), el CampusSport (2009-2010) i l’Sporting Sant Marçal.

El Terrassa FC  2021-2022 compta amb els següents vint jugadors: els porters Ortega i Juanvi, els defenses Castillo, Pelegrín, Marimón, Marc Vicente, Lucas Viña i Salva, els migcampistes Josu, Adri Lledó, Morales, Manu, Martí, Àlex Fernández i els davanters Carlos Martínez, Sergi, Akito, Priego, Alberto Fernández i Aythami.

El Terrassa disputarà dissabte a les 17 hores la primera semifinal del Torneig dels Històrics al municipal del Guinardó davant de la UE Sants. La segona semifinal enfrontarà el Sant Andreu amb el Manresa. La final es disputarà diumenge a les 18 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top