Publicitat
Esports

Derrota del San Cristóbal per 1 a 0 a Santa Coloma

Dissabte a les 19 hores, els egarencs visitaran el Sant Andreu

Onze inicial del CP San Cristóbal a Santa Coloma / CP SAN CRISTÓBAL

El San Cristóbal ha perdut per 1 gol a 0 en el seu desplaçament a Santa Coloma de Gramenet per enfrontar-se a la Fundació Grama, un conjunt que milita també a la Tercera RFEF. En un duel sense massa oportunitats clares, els d’Oliver Ballabriga han caigut per culpa d’un gol del local Molins al minut 62 de partit. Diumenge, els de Ca n’Anglada disputaran un altre amistós. Serà a les 19 hores al Narcís Sala davant del Sant Andreu

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top