Publicitat
Esports

Carla Domínguez, cinquena del món sub-20 en els 5.000 metres a Nairobi

Ha signat la millor marca espanyola de la història en un Mundial sub-20

Carla Domínguez, després de la final.

L’atleta terrassenca Carla Domínguez ha finalitzat en una brillant cinquena posició en el Campionat del Món sub-20 disputat a la capital de Kènia, Nairobi. En una espectacular cursa, Domínguez, que és la vigent campiona d’Europa de la categoria, ha signat un registre de 16’45″79. Ha estat la primera atleta no africana de la final. L’egarenca ha signat la millor marca espanyola de la història en un Mundial sub-20 d’atletisme.

Cinquena, tercera, cinquena

Minuts després de la final, la segona i tercera classificades, Melknat Wudu i Prisca Chesang han estat desqualificades, un fet que situava tercera a l’egarenca. Finalment, però, Apel·lació les ha requalificat i Domínguez ha tornat a la cinquena posició. La campiona del Món sub-20 ha estat l’etíop Mizan Alem (16’05″61). La seva compatriota Wudu ha estat subcampiona amb 16’13″16. Ha completat el podi la ugandesa Chesang (16’21″78). La keniana Zenah Cheptoo ha estat quarta amb 16’29″44, amb més de 15 segons d’avantatge sobre Carla Domínguez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top