Esports

El Terrassa FC, amb una marxa més

Els defensors Pelegrín i Bruno, autors dels dos gols terrassistes

A la primera meitat, el Terrassa FC va ser superior a un San Cristóbal molt ensopit / lluís clotet

L’últim enfrontament de la pretemporada de Terrassa FC i San Cristóbal va ser en forma de derbi, que es va decantar favorablement pels de Jordi López. En el partit en el qual s’estrenava la nova gespa del municipal de Ca n’Anglada i que tots dos equips compartiran aquesta temporada, el conjunt terrassista es va imposar per 1 a 2 en un matx que gairebé es va decantar en una primera part en què els de López van mostrar la seva superioritat davant d’un conjunt parroquial sense idees i excessivament espès.
Tot i això, en els primers cinc minuts del derbi el San Cristóbal va semblar una mica més endollat i va provocar dos córners que no van tenir conseqüències. A partir d’aquí, el Terrrassa FC va apoderar-se del control de la pilota i en un parell d’accions, va marcar els seus dos gols.
Primer hi va haver un intent dels de López, en una acció de Joel Priego que Aythami no va poder rematar amb comoditat, i que Josu va acabar rematant fora. En el minut 10, una bona centrada d’Adri Lledó per la banda dreta va acabar amb una rematada de cap de Pelegrín, sense oposició, i que significava el 0 a 1. Quatre minuts després, Bruno va caçar un refús defensiu i, amb un xut creuat i molt precís, va establir el 0 a 2 en el marcador.
El San Cristóbal, tot i els dos gols encaixats no va saber reaccionar i el matx va quedar en mans d’un Terrassa FC que va poder ampliar la seva renda en algunes oportunitats que no va poder concretar. Carlos va desaprofitar una bona combinació entre Josu i Lucas Viña, i va xutar fora, i Aythami va provar una rematada que Carles Segura va evitar.
Els parroquials gairebé no van crear perill, i només va destacar una acció de Mario Cantí, que va agafar un refús defensiu, però el seu intent de xut el va avortar la defensa terrassista.

Canvi de decorat
A la segona meitat, el paisatge va variar i es va poder veure un San Cristóbal molt més incisiu, si bé amb dificultats a l’hora de fabricar ocasions per marcar. Els d’Oliver Ballabriga van mostrar una imatge molt més atractiva a aquests segons quaranta-cinc minuts de partit davant un Terrassa FC que va saber contenir els atacs dels rivals, i que va buscar sentenciar.
López va introduir alguns canvis en el seu equip i, a poc a poc, va fer entrar a tots els seus integrants de la banqueta, formant un equip totalment nou. Ballabriga, per la seva banda, també va fer algunes substitucions, donant entrada als jugadors suplents.
Mario Domingo va ser el primer a provar fortuna pel San Cristóbal, amb un xut que la defensa va refusar a córner. Després, el mateix jugador ho va intentar de falta, però el porter Juanvi, amb una excel·lent intervenció, va evitar el gol. La rèplica dels de López va venir d’un dels seus jugadors més actius, Josu, que no va poder culminar amb èxit una bona combinació atacant del seu equip.
Aarón Bocardo també va buscar el gol pels parroquials, amb un xut creuat que Juanvi va aturar sense gaires dificultats mentre que Akito, que havia ingressat feia poc al terreny de joc, va tenir la seva pels terrassistes.
Ja al temps afegit, el San Cristóbal va tornar a la càrrega, i primer va poder rematar en una rematada d’Ashot que va acabar amb un córner. I quan el matx ja finalitzava, Abde va servir a Carrasco que, ja dins de l’àrea, va servir en safata a Ashot, que va establir el definitiu 1 a 2.
Aquesta va ser l’última prova de tots dos equips abans del debut a la competició oficial. El Terrassa FC, debutarà a la nova Segona Divisió de la RFEF diumenge vinent, a partir de les 19 hores, contra el Huesca “B”, al Municipal de Ca n’Anglada. Per la seva banda el conjunt de Ballabriga iniciarà el seu camí a la Tercera Divisió de la REFEF com a visitant, també diumenge i a la mateixa hora que els terrassistes, davant del Granollers, al municipal de la capital del Vallès Oriental.

La veu dels entrenadors

Publicitat

Oliver Ballabriga, tècnic del San Cristóbal, no estava gens content amb la primera meitat del seu equip i va manifestar a la conclusió del matx que “no tinc cap explicació, i a la primera part hi ha hagut una manca d’actitud brutal i hem deixat que el Terrassa FC ens bellugués com ha volgut i no sabíem el que havíem de fer” i va afegir que “hi ha jugadors que encara no s’han assabentat que aquí venim al que venim i som un equip que ha de jugar amb un ADN que és el que ens permet competir amb els altres”
L’entrenador dels parroquials va assenyalar que “a la segona meitat hem començat a jugar, ho hem fet molt bé i els hem passat per sobre, com ells ens han passat per sobre a la primera”. Ballabriga va manifestar que “hem de tenir clar qui som i com hem de jugar i amb una actitud de collar, de lluitar, de córrer i ser valents i anar sempre cap endavant” i va reiterar que “la primera meitat ha sigut un desastre, però el Terrassa té molt bons jugadors i ens hem de quedar amb la segona meitat”. De la nova gespa, va apuntar que “està espectacular i no pot ser cap excusa” i va elogiar el Terrassa FC que té “molt bons jugadors”.
Per la seva banda, l’entrenador del Terrassa FC, Jordi López, va comentar del partit que “hem fet un partit molt complet i hi ha hagut moltes coses positives, i també alguna de negativa. Ara el més important és arribar al primer partit de Lliga amb les millors condicions possibles”.
Del derbi va explicar que “hem tingut una primera part molt bona i a la segona hem pogut matar el partit, però et queda una sensació una mica lletja amb el seu gol a última hora”. Va dir que “no hem de ser resultadistes, ni per guanyar ni per perdre, sinó veure més enllà i les coses que hem de millorar i arreglar”. López va ressaltar “l’actitud, la il·lusió i les ganes de tot l’equip, que és espectacular i meravellosa i es van veient coses molt positives i hem d’incidir en el que fem bé i millorar en el que no estem tan contents”.
L’entrenador dels terrassistes va declarar sobre el San Cristóbal que “ja sabíem que és un equip molt intens i a la segona meitat no els hem controlat bé. És un equip molt competitiu”.

L’atractiu de la nova gespa

La nova gespa del municipal de Ca n’Anglada era un dels grans atractius d’aquest derbi amistós que servia com a prèvia de cara a l’inici de la competició oficial, el pròxim diumenge. Els assistents al partit van poder comprovar de primera mà la qualitat d’una gespa artificial que substitueix a la primera que es va instal·lar a aquest recinte, fa quinze anys. Les obres d’adequació del municipal de Ca n’Anglada encara no han finalitzat i una de les següents actuacions a realitzar és el canvi de les banquetes. També està previst que es pintin les graderies i acabar d’instal·lar totes les llums de l’equipament

Publicitat
To Top