Publicitat
Esports

Dos podis de Berta Abellan en el GP d’Espanya de trial

Publicitat

La terrassenca Berta Abellan va signar una gran actuació en el GP d’Espanya de Trial, amb dos podis en la penúltima prova puntuable per al Campionat del Món, que constava de dues jornades. Abellan té a tocar la tercera plaça final del campionat, que haurà de refrendar en la darrera prova que es disputarà a Portugal. La jove pilot egarenca, campiona continental el 2018 i subcampiona del món el 2020, s’ha consolidat entre les millors a escala mundial i ha refrendat el seu gran any amb la bona actuació en la prova disputada a la població lleonesa de Pobladura de les Regueras. El títol mundial se’l disputaran la britànica Emma Bristow, líder de la general, i la catalana Laia Sanz, segona a un punt de distància. Berta Abellan és tercera amb una diferència de 16 punts en relació amb Sandra Gómez, que ocupa la quarta posició.

Berta Abellan va excel·lir en la competició disputada el dissabte. L’egarenca va signar una magnífica segona posició en una jornada en la qual la primera plaça va correspondre Laia Sanz. La vigent campiona del món, Emma Bristow, va completar el podi amb la tercera posició. Abellan va brillar de forma especial en la segona volta d’aquesta primera jornada, finalitzant a un punt de penalització de distància de Laia Sanz

En la prova del diumenge, també amb dues voltes a les 12 zones del circuit, Berta Abellan es va situar en la tercera posició. Ja va finalitzar així la primera volta i va repetir en la segona, classificacions que li van donar el tercer lloc de la jornada i els 15 punts per la classificació general del campionat.

Publicitat
To Top