Publicitat
Esports

Les copes de hockey, al novembre

Ambdues competicions se celebraran al mateix temps a Catalunya

Publicitat

Es coneixen ja les dates definitives per a la celebració de la Copa del Rei i de la Reina de hockey de la temporada 2021-2022. Si bé les tres darreres temporades, aquestes competicions van tenir lloc pels volts de Nadal, just uns dies abans, enguany s’avançaran un mes.
Les Copes del Rei i de la Reina es jugaran el divendres 12 (quarts de final), dissabte 13 (semifinals) i diumenge 14 de novembre (finals). No s’ha decidit encara la seu, però sí que ha transcendit que es faran a Catalunya. És a dir, que hi ha cinc candidats per a organitzar-la: Atlètic Terrassa, Club Egara, RC Polo, Júnior de Sant Cugat o FC Barcelona.
Com és habitual, hi prendran part els vuit primers classificats de la lliga en acabar la primera volta, el dia 7 de novembre. És a dir, només en quedaran fora els dos darrers classificats, a no ser que un d’ells fos l’amfitrió.

Publicitat
To Top