Publicitat
Esports

Dos podis del BMX Terrassa en l’inici de la Liga LBR a Saragossa

Eric Serrano i Mario Galindo van finalitzar entre els tres primers

Publicitat

Els pilots del BMX Terrassa van obtenir dos podis en les dues primeres curses de la Ronda Nord de la Liga LBR. La competició es va disputar a la seu del BMX Club Zaragoza al circuit de Pinares de Venecia. Van competir un total de 125 corredors.

El club egarenc va desplaçar sis corredors a aquesta cursa que obria el calendari després de les vacances. En la primera cursa de les programades, el dissabte, cal destacar la segona posició obtinguda per Eric Serrano en la prova destinada a corredors de 7-8 anys. Altres tres representants locals van obtenir la cinquena plaça en les seves respectives categories. Sara Ruiz ho va fer en l’apartat femení de 9-10 anys; Iván Ruiz en 11-12 anys i Ian Hiniestrosa en la competició elit. Mario Galindo va ser sisè en la seva cursa i Simón Leiva també en 15-16 anys.

En la prova del diumenge, cal destacar el tercer lloc de Mario Galindo. Sara Ruiz es va quedar a un pas del podi, després de ser quart en 9-10 anys. Eric Serrano es va fer amb la cinquena plaça en 7-8 anys.

Finalment, cal destacar les dues setenes posicions obtingudes per Iván Ruiz i Simón Leiva. I finalment, en l’apartat elit, Ian Hiniestrosa va concloure en la vuitena plaça d’aquesta cursa a Saragossa.

Publicitat
Dos podis del BMX Terrassa en l’inici de la Liga LBR a Saragossa
To Top