Publicitat
Esports

El CN Terrassa no jugarà la fase final de la Copa Catalunya

Els egarencs van derrotar el Mediterrani per un insuficient 11 a 9

Una jugada del partit disputat aquest dimarts a la piscina del CN Terrassa / Alberto Tallón
Publicitat

L’equip masculí de waterpolo del CN Terrassa ha quedat fora de la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo, que es disputarà aquest cap de setmana a la piscina de l’Àrea Olímpica. Els egarencs van derrotar per 11 a 9 el Mediterrani en el partit de tornada dels quarts de final, però no van ser capaços de remuntar els quatre gols de diferència de l’anada.

El desenvolupament del partit va ser força equilibrat. El CN Terrassa no va poder imposar el seu joc en els dos primers quarts, en els quals les alternances en el marcador van ser constants. Es va arribar al descans amb un marcador d’empat a cinc gols. En el tercer període el conjunt de Dídac Cobacho va augmentar el ritme i va obtenir en diferents oportunitats una renda de dos gols que obria les expectatives a una remuntada. Aquest quart va finalitzar amb un esperançador resultat de 9 a 7. En el darrer període el CN Terrassa va augmentar la renda als tres gols (11-8), a només un d’empatar l’eliminatòria. Però va ser la màxima distància que va poder obtenir.

Publicitat
El CN Terrassa no jugarà la fase final de la Copa Catalunya
To Top