Publicitat
Esports

L’Atlètic Terrassa jugarà la propera edició de l’EHL

Alemanya, els Països Baixos i Espanya tindran tres representants cadascun a Europa

Marc Vizcaíno, en una acció ofensiva del darrer partit de l'Atlètic / LLUÍS CLOTET

La Federació Europea de Hockey ha donat a conèixer els nous rànquings continentals a nivell de clubs. Aquesta nova llista és la que determina any rere any el nombre de clubs de cada país que prendran part a la propera edició de l’Euro Hockey League masculina i l’EuroHockey Cup, la segona competició internacional en importància.
Gràcies als darrers resultats, el hockey espanyol ha superat el belga. Espanya li ha pres finalment una plaça a Bèlgica, de manera que l’Atlètic Terrassa té ja definitivament assegurada la seva participació a la propera edició de la màxima competició continental. El Club de Campo competirà com a campió de lliga, mentre que els de Can Salas ho faran com a guanyadors de la competició regular.

Entre els dies 13 i 18 d’abril de l’any 2022, per Setmana Santa, els dotze millors equips del continent es veuran les cares en una seu encara per determinar.
El Club Egara, per la seva banda, jugarà també a Europa en la seva condició de campió de la Copa del Rei, però disputarà la segona competició europea en importància, l’EuroHockey Cup. Jugarà tres partits en quatre dies, entre el 15 i el 18 d’abril.

L’Atlètic ha tingut accés a l’EHL gràcies a la seva condició de vigent subcampió d’Europa i també a la victòria del Club de Campo per “shoot-outs” davant del Gantoise belga a la competició classificatòria celebrada a la localitat belga de Brasschaat. Espanya torna, d’aquesta manera, al “top three” continental. Juntament amb Alemanya i els Països Baixos, tindrà tres representants a la propera EHL. Bèlgica, Anglaterra i Àustria tindran dos equips, mentre que França, Bielorússia, Rússia, Escòcia i Irlanda només un.

Final a vuit femenina
Pel que fa a la competició femenina, els Països Baixos i Espanya tindran dret a dos representants, cap d’ells egarenc. En tindran un Alemanya, Anglaterra, Bèlgica i Irlanda. La competició femenina es disputarà també durant la Setmana Santa, concretament entre els dies 14 i 18 d’abril. El format femení contempla una única competició, l’Euro Hockey League femenina, que reunirà vuit equips, entre ells el Club de Campo i el Júnior de Sant Cugat, entrenat pel terrassenc Marcel Malgosa i amb quatre egarenques a les seves files: Georgina Oliva, Carlota Petchamé, Júlia Strappato i Maria Gestí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top