Publicitat
Esports

Gerard Rodríguez i Ariadna Costa, bronze a la Copa del Món de tennis platja

El terrassenc i la matadeperenca formaven part de la selecció espanyola

Publicitat

La selecció espanyola de tennis platja ha obtingut a Rio de Janeiro (Brasil) la medalla de bronze a la Copa del Món de tennis platja, tant en la categoria absoluta com a la júnior. En la primera selecció participava el jugador egarenc Gerard Rodríguez. Amb l’equip júnior ho feia la jugadora matadeperenca del CD Terrassa Ariadna Costa.

L’equip absolut va obtenir la tercera plaça després de guanyar en el partit per la medalla de bronze Rússia per 2 a 0. Espanya va caure en les semifinals contra Itàlia per 3 a 0. El títol va correspondre la selecció del Brasil. Cada eliminatòria es jugava al millor d’un partit de dobles masculí, un de dobles femení i un de dobles mixt.

Publicitat

Pel que fa a l’equip júnior, va caure contra Brasil a les semifinals per 2 a 1 i va derrotar Rússia per 2 a 1 en la lluita pel tercer lloc..

Publicitat
Gerard Rodríguez i Ariadna Costa, bronze a la Copa del Món de tennis platja
To Top