Esports

El CN Terrassa, a semifinals del Campionat de Catalunya de frontennis

El Club Natació Terrassa “A” va derrotar el Club Frontennis Igualada en la cinquena jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips que va celebrar-se el cap de setmana passat. Amb aquesta victòria, l’equip local va classificar-se per a les semifinals de la competició com a primer de grup.

El CN Terrassa va imposar-se per 3 a 0. La parella egarenca formada per Cristian Viñarás i Dani López va superar Adrià Claramunt i Oriol Claramunt per 2 sets a 0 (15-2 i 15-8). Les altres dues parelles terrassenques també van resoldre els seus compromisos en dos sets. Xavi Dalmases i Víctor Modenes van guanyar Martí Claramunt i Aitor Doncel per 15-4 i 15-3, i Pol Dalmases i Vicenç Sellarès van desfer-se de Paco Fonseca i David Rodríguez per 15-11 i 15-9.

Publicitat

Per altra banda. el jugador del Club Natació Terrassa Biel Vaghi va obtenir una magnífica segona posició en l’Open de Guadassuar (València) de frontennis en categoria cadet, prova puntuable per al Màster Estatal, fent parella amb el jugador del Club Frontennis Igualada Pau Vergara.

Publicitat
To Top