Publicitat
Esports

Quarta plaça de Carla Domínguez a la Milla de Bilbao

L’atleta egarenca va signar una marca de 5’00” en aquesta cursa internacional

L’atleta terrassenca Carla Domínguez, de la Joventut Atlètica Sabadell, es va classificar en la quarta posició de la Milla Internacional de Bilbao, una prestigiosa prova urbana que va reunir una participació de primer nivell. Domínguez, campiona d’Europa sub-20 en la distància dels 5.000 metres, va signar un temps de 5’00” en una cursa molt igualada en les primeres posicions. La primera plaça va correspondre a Esther Guerrero, del New Balance, que va fer un temps de 4’58” a la línia d’arribada. El segon lloc va ser per a Marta Pérez, del CA Adidas, amb 4’59”. Va completar el podi la corredora del FC Barcelona Marta García, que va registrar una marca de 5’00”, la mateixa de la corredora terrassenca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Quarta plaça de Carla Domínguez a la Milla de Bilbao
To Top