Publicitat
Esports

Adrián Santos frega el podi al Campionat d’Espanya

Ha finalitzat en la quarta posició dels 50 metres esquena

Els representants del CN Terrassa en aquest campionat

El nedador del CN Terrassa Adrián Santos, s’ha classificat en la quarta posició de la prova dels 50 metres esquena en el Campionat d’Espanya d’hivern de natació que es disputa a Palma de Mallorca. Santos ha signat una marca de 24″46 en la final d’aquesta distància disputada aquest divendres. També ha nedat la final “A” Ferran Siré, en aquest cas en els 200 papallona. Siré ha finalitzat en la sisena posició amb un registre de 2’00″12. En aquesta distància, Guillem Lázaro va finalitzar en la divuitena posició amb 2’02″34. Una tercera plaça de finalista va obtenir el CN Terrassa amb el relleu de 4×50 lliure masculí. El quartet format per David Benítez, Miguel Durán, Adrián Santos i Adrià Roy es va classificar en la sisena posició amb una marca de 1’31″27. Va nedar la final “B” dels 200 papallona  en categoria femenina Aida López. Va ser quarta (dotzena a la classificació final) amb un registre de 2’16″53.

Per altra banda, Guillem Pérez va ser el 37è en els 400 estils masculins amb un registre de 4’42″30. En els 100 lliure femení, Gisela Guerrero va ser la 53 amb un temps de 58″54.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Adrián Santos frega el podi al Campionat d’Espanya
To Top