Publicitat
Esports

Convincent victòria del CN Terrassa contra el Mediterrani

Tercera victòria consecutiva dels egarencs, que han guanyat per 8 a 14

Víctor Flores en una acció ofensiva

El CN Terrassa ha resolt amb una victòria la visita a la piscina del CE Mediterrani, on aquest dissabte ha guanyat per 8 a 14 en partit de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Els egarencs han arribat al descans amb un marcador de 2 a 8 que ha deixat el partit quasi resolt.

Després del fluix partit de la darrera jornada contra el CN Rubí, els egarencs han saltat a la piscina disposats a esborrar les sensacions negatives. I en els primers minuts ja han demostrat que no volien deixar cap esquerda oberta a la sorpresa. Primer Ricard Alarcón i després Alberto Barroso han anotat pel CN Terrassa, que ha arribat al final del primer quart amb un 0 a 2 favorable.

Álvaro García ha reduït distàncies pel Mediterrani a l’inici del segon quart. Però el conjunt de Dídac Cobacho ha mantingut un alt nivell de joc, amb un atac molt efectiu. Amb un parcial de 0 a 6 s’han escapolit en el marcador (1-8). Álvaro García ha anotat el 2 a 8 amb el qual s’ha arribat al descans.

A partir d’aquí, el partit ha estat més equilibrat. El CN Terrassa ha mantingut les distàncies en el tercer quart, que ha finalitzat amb un 5 a 11. Els egarencs han gestionat sense problemes la diferència, fins a tancar el partit amb el 8 a 14 definitiu que els permet mantenir la quarta plaça i sumar la tercera victòria consecutiva.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Convincent victòria del CN Terrassa contra el Mediterrani
To Top