Publicitat
Esports

El CN Terrassa tanca el Campionat d’Espanya amb un cinquè lloc en 4×100 estils masculins

La delegació egarenca va endur-se dos ors i un bronze en el global de la competició

L'equip del CN Terrassa que va competir a Palma

A la quarta i darrera jornada del Campionat d’Espanya absolut d’hivern en piscina de 25 metres que s’ha disputat a Palma de Mallorca, el CN Terrassa va ser present a dues finals. A la prova que va tancar la competició, els 4×100 metres estils masculins, el Natació va finalitzar cinquè amb un registre de 3’37″87. Adrián Santos, David Benítez, Ferran Siré i Adrià Roy. En els 100 metres esquena masculins, Adriàn Santos va acabar sisè amb un temps de 53″28. En aquesta mateixa prova, Adrià Roy va ser 31è amb 56″64. En els 200 braça masculins, Eric Rodelas va acabar quinzè amb un temps de 2’18″64, mentre que Víctor de Pablo va ser vintè amb 2’19″72. Als 50 lliure masculins, David Benítez va acabar en el lloc 59è amb un temps de 24″24. Als 400 lliure masculins, Ferran Siré va ser el 35è amb 4’00″31. Als 800 lliure femenins, Aida López ezs va classificar dissetena amb un registre de 8’57″52.

En el global de la competició, el CN Terrassa va sumar tres medalles (dues d’or i una de bronze) a la piscina de Son Hugo. A nivell col·lectiu, cal destacar que l’equip masculí va finalitzar sisè de la classificació per clubs amb 20.620 punts. La competició va aplegar 623 nedadors de 123 clubs diferents.

David Benítez va ser el gran protagonista de la delegació local en proclamar-se campió en les dues distàncies curtes de braça. En la prova més ràpida, va aturar el crono en 26″98. En l’hectòmetre, va ser l’únic nedador que va baixar del minut i va adjudicar-se el títol amb 59″60. Benítez també va intervenir en la tercera medalla egarenca, assolida en el relleu masculí dels 4×50 estils. El quartet format per Adrián Santos, Benítez, Mario Mollà i Miguel Durán va penjar-se el bronze amb un registre d’1’38″05.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top