Publicitat
Esports

Cancel·len el campionat benèfic “Powerlifting x Valientes”

El club Egara Powerlifting culpa l’Ajuntament

L'Egara Powerlifting no podrà dur a terme el seu campionat solidari

L’Egara Powerlifting ha decidit cancel·lar l’esdeveniment solidari “Powerlifting x Valientes“, que s’havia de celebrar al recinte firal de Terrassa entre els dies 17 i 19 de desembre. Aquest primer Trofeu Ciutat de Terrassa havia d’acollir diferents proves de powerlifting, press de banca i pes mort. Aquest esdeveniment destinava la seva recaptació a la investigació contra el càncer infantil.

Els organitzadors (Egara Powerlifting) culpen a l’Ajuntament del fet que s’hagin vist obligats a cancel·lar-lo. Asseguren que s’han reunit diverses vegades des del 28 de juliol amb responsables municipals i que, després d’haver-los canviat l’espai diverses vegades (del poliesportiu de La Cogullada al recinte firal), els demanaven “que es fessin càrrec de la implementació de sistemes de renovació d’aire i de contractar empreses de neteja i servei de consergeria”. L’entitat ha demanat perdó als participants que ja s’havien inscrit.

Publicitat
To Top