Publicitat
Esports

Espanya, eliminada als “shoot-outs” per Alemanya al Mundial sub-21

Un gol de penal als darrers segons ha evitat la classificació per a les semifinals

Ignacio Abajo, en una acció ofensiva del matx d'avui / FIH

Ha acabat la lluita per les medalles de la selecció espanyola masculina sub-21 al Campionat del Món que se celebra a la ciutat índia de Bhubaneswar.

En el primer duel de quarts de final, el combinat que prepara Alejandro Siri ha empatat a dos gols davant d’Alemanya i ha perdut per 1 a 3 a la tanda de “shoot-outs“.

El duel disputat a l’Odisha Stadium de Bhubaneswar ha estat intens i equilibrat. Els alemanys han colpejat primer. Al minut 5, Christophet Kutter ha aprofitat un llançament d’stroke per inaugurar el marcador. Espanya, amb vuit terrassencs a les seves files, ha igualat el matx al minut 11 gràcies a un penal-córner transformat per Ignacio Abajo.

No s’ha mogut el marcador ni al segon ni al tercer períodes, tot i que hi ha hagut ocasions notables. El matx s’ha decidit als dos minuts finals. El davanter terrassenc Edu de Ignacio-Simó ha desfermat l’eufòria entre els de Siri en anotar el 2 a 1 al penúltim minut de partit. Però els teutons no s’han rendit i han forçat un penal-córner als segons finals. Madi Pfandt l’ha aprofitat per establir el 2 a 2 definitiu i dur el matx als “shoot-outs”.

Ja en els llançaments definitius, Espanya ha caigut per 1 a 3. El migcampista del Club Egara Gerard Clapés ha estat l’únic espanyol que ha transformat el seu “shoot-out”. Han perdonat Ignacio Abajo, Guillermo Fortuño i Edu de Ignacio-Simó. Els alemanys han anotat tres dels quatre llançaments que han executat. Han marcat Paul Smith, Michel Struthoff i Hannes Müller i ha errat Matko Poljaric.

Després d’aquesta dolorosa eliminació davant d’una de les potències mundials, Espanya s’haurà de conformar amb lluitar entre les posicions cinquena i vuitena. Jugarà divendres i diumenge per intentar acabar el més amunt possible.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top